ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φορτούνης: "Σε δύσκολη θέση αν δεν νικήσουμε αύριο"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Φορτούνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι το παιχνίδι με την Εσθονία (31/8, 21:45) είναι το πιο σημαντικό, είπε πως η Εθνική μας είναι καλύτερη ομάδα, ενώ ανέφερε ακόμα πως δεν έχει άγχος και του αρέσει η πίεση.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός, Κώστας Φορτούνης, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (31/8) αγώνα με την Εσθονία στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι είναι πιο σημαντικό ματς απ ό,τι αυτό με το Βέλγιο, ανέφερε πως η Εθνική μας είναι καλύτερη ομάδα, ότι δεν έχει άγχος και του αρέσει η πίεση. Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας πως η ομάδα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, αν δεν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

"Σίγουρα ξέρουμε ότι έχουμε δυο ματς μπροστά μας. Το πρώτο είναι το πιο σημαντικό και πρέπει να το κερδίσουμε για να έχουμε πολλές ελπίδες για να είμαστε στην τελική φάση. Δουλεύουμε καθημερινά γι αυτό, για να πάρουμε τη νίκη και να δούμε το μέλλον καλύτερα", ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το πώς θα παίξει η γαλανόλευκη:

"Τα δυο προηγούμενα ματς ήταν με Βοσνία και Βέλγιο, όπου παίξαμε πιο αμυντικά. Μέσα στο γήπεδό μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα. Θα παιξουμε επιθετικά, είμαστε καλύτεροι από τους Εσθονούς και πρέπει να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν τον προβληματίζει το ότι οι παίκτες έχουν καιρό να βρεθούν στην Εθνική και ίσως έχει χαθεί η χημεία, είπε:

"Ο κάθε παίκτης δουλεύει στην ομάδα του και όταν ερχόμαστε εδώ, είμαστε στο 100% για να πάει καλά η Εθνική".

Για το αν έχει άγχος ως ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας, απάντησε:

"Δεν έχω άγχος. Μου αρέσει η πίεση και θέλω να βοηθήσω την ομάδα με τη σειρά μου και να είμαστε καλά και στα δυο παιχνίδια".

Για την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα:

"Πιστεύω ότι το αυριανό ματς είναι το πιο σημαντικό, διότι όλοι επικεντρώνονται στο Βέλγιο. Αν δεν κερδίσουμε αύριο, θα είμαστε σε δύσκολη θέση. Θέλουμε στήριξη από τον κόσμο και ελπίζουμε να τους ευχαριστήσουμε".

Ο Φορτούνης τόνισε ακόμα πως:

"Πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ μέχρι το τέλος. Και στο 80’ να έρθει και 1-0 να νικήσουμε, θα είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα".

Για τις απουσίες, ανέφερε:

" Λείπουν αρκετοί παίκτες, αλλά όσοι είναι εδώ το αξίζουν. Ο προπονητής θα κάνει τις καλύτερες επιλογές. Θα δώσουμε το κάτι παραπάνω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκίμπε: "Πιο επιθετικά αύριο, έχω αποφασίσει για 7-8 παίκτες"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ