ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φορτούνης: "Πάμε για τη νίκη στην Εσθονία"

Φορτούνης: "Πάμε για τη νίκη στην Εσθονία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο MVP του αγώνα της Εθνικής μας, Κώστας Φορτούνης, μίλησε μετά τον αγώνα με την Κύπρο και τη νίκη με 2-0, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Απόστολος Βέλλιος.

Ο Κώστας Φορτούνης ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα της Εθνικής μας με την Κύπρο στη νίκη με 2-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ. Μετά τον αγώνα, πήρε το βραβείο του και έκανε δηλώσεις, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Πήραμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Έχουμε καλή ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι. Τώρα, στόχος μας είναι η νίκη τη Δευτέρα (10/10) και να κάνουμε ένα βήμα για την πρόκριση", είπε αρχικά, ενώ για το γεγονός ότι η Εθνική έμεινε πίσω στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ανέφερε:

Υπάρχει κι αυτή η τακτική στο ποδόσφαιρο να καθόμαστε πίσω και να βάζουμε γκολ. Εμείς την εφαρμόσαμε σήμερα και πήραμε τη νίκη".

Βέλλιος: "Έχουμε πολύ αξιόλογο σύνολο"

Ο Απόστολος Βέλλιος, είπε με τη σειρά του: "Ακόμα μια νίκη, η δεύτερη στον όμιλο, ωστόσο έχουμε αρκετά ακόμη παιχνίδια μέχρι το τέλος των προκριματικών. Οφείλουμε να κοιτάξουμε τα θετικά, να διορθώσουμε τα αρνητικά και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα με την Εσθονία τη Δευτέρα. Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση και πρέπει να παλέψουμε ώστε να πάρουμε μια ακόμη νίκη και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Πάντα υπήρχε ποιότητα και αξιόλογοι παίκτες στην Εθνική, τώρα όμως έχουμε και ένα πολύ αξιόλογο σύνολο και θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε την αξία μας. Για αυτό που με ρωτάτε, αν γίνεται να θυμίσουμε την Εθνική του προηγούμενου Γερμανού προπονητή, νομίζω ότι έχουμε διαφορετικό στιλ αλλά μακάρι να τη θυμίσουμε στις επιτυχίες της".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ