ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φοράει τα γαλανόλευκα ο Τζανετόπουλος

Φοράει τα γαλανόλευκα ο Τζανετόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος κλήθηκε για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας κόντρα σε Βόρεια Ιρλανδία και Ουγγαρία, παίρνοντας τη θέση του τραυματία Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος είναι το νέο πρόσωπο που συμπεριέλαβε ο Κώστας Τσάνας στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, για τους αγώνες με Β.Ιρλανδία και Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016, με τον 20χρονο στόπερ να καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

O κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ επιβραβεύτηκε για τις καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ένωσης παίρνοντας τη θέση του Κυριάκου Παπαδόπουλου ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ από αυτά τα ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος λόγω προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά οι 23 διεθνείς που κλήθηκαν από τον Κώστα Τσάνα: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Άνταμ Τζανετόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

Σημειώνεται πως η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής για τον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 5/10/2015 και ώρα 18:30. Η αποστολή μεταβαίνει στο Μπέλφαστ την Τρίτη 6/10/2015 και ώρα 15:30.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ