ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλικό με την Σαουδική Αραβία η Εθνική Ελλάδος

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Σαουδική Αραβία σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στις 15 Μαΐου στην Ισπανία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Nations League.

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Nations League θα δώσει η Εθνική Ελλάδος καθώς θα αντιμετωπίσει στις 15 Μαΐου την Σαουδική Αραβία σε ένα φιλικό που θα γίνει στην Σεβίλλη της Ισπανίας.

Στο φιλικό αυτό ο Μίκαελ Σκίμπε θα έχει μια ακόμα ευκαιρία για να κάνει τις δοκιμές που επιθυμεί και να δει νέα πρόσωπα ενόψει του Nations League που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Η Σαουδική Αραβία έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το φιλικό αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ ανέφερε:

"Την Σαουδική Αραβία θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 η Εθνική Ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες του Nations League (League C, 2ος όμιλος).

Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στην Σεβίλλη και συγκεκριμένα στο στάδιο Cartuja με ώρα έναρξης 20:30 (Ελλάδας).

Η Σαουδική Αραβία έχει προκριθεί στο Μουντιάλ 2018 και έχει κληρωθεί στον 1ο όμιλο μαζί με την Αίγυπτο, την Ουρουγουάη και την Ρωσία, την οποία θα αντιμετωπίσει στον εναρκτήριο αγώνα της διοργάνωσης στις 14 Ιουνίου".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ