ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλικό με την Ουγγαρία στην Τούμπα η Εθνική Ελπίδων

Φιλικό με την Ουγγαρία στην Τούμπα η Εθνική Ελπίδων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Ουγγαρία σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην Τούμπα θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελπίδων στις 22 Μαρτίου με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντώνη Νικοπολίδη, να καλεί τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τη νέα σεζόν.

Για τις 22 Μαρτίου έχει προγραμματίσει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της η Εθνική Ελπίδων με την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη να αντιμετωπίζει στην αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδος έχει αποκλειστεί από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2017 που έχει την επόμενη επίσημη υποχρέωση του θα δίνει φιλικά παιχνίδια για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν την αποστολή.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο μέσα από αρκετά φιλικά παιχνίδια ο Αντώνης Νικοπολίδης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς παίκτες ώστε να δει ποιοι θα αποτελέσουν τον κορμό στη νέα προσπάθεια της Ελπίδων.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ