ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλικό με τη Λευκορωσία για την Εθνική

Greece players celebrate after scoring the opening goal during the World Cup Group H qualifying soccer match between Gibraltar and Greece outside Faro, southern Portugal, Tuesday, Sept. 6, 2016. (AP Photo/Armando Franca)
Greece players celebrate after scoring the opening goal during the World Cup Group H qualifying soccer match between Gibraltar and Greece outside Faro, southern Portugal, Tuesday, Sept. 6, 2016. (AP Photo/Armando Franca) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H ΕΠΟ ανακοίνωσε πως η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία στις 9 Νοεμβρίου σε φιλική αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ένα δυνατό τεστ, πριν την αναμέτρηση με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, θα δώσει η Εθνική Ελλάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα τεθεί αντιμέτωπο με τη Λευκορωσία σε φιλικό αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 9 Νοεμβρίου, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Την Λευκορωσία θα υποδεχτεί η Εθνική Ομάδα στο γήπεδο Καραϊσκάκη την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από το τέταρτο παιχνίδι της στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018 εναντίον της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης (13/11).

Η Λευκορωσία συμμετέχει στον 1ο όμιλο των European Qualifiers για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μαζί με την Γαλλία, την Βουλγαρία, την Ολλανδία, την Σουηδία και το Λουξεμβούργο. Στον εναρκτήριο αγώνα της αντιμετώπισε στο Μπορίσοφ την φιναλίστ του EURO 2016 Γαλλία με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0, ενώ στις 31 Αυγούστου νίκησε την Νορβηγία 1-0 σε φιλικό αγώνα στο Όσλο.

Τα δύο συγκεκριμένα αποτελέσματα βελτίωσαν θεαματικά τη θέση της Λευκορωσίας στη βαθμολογία της FIFA, στην οποία κέρδισε δεκατρείς και πλέον καταλαμβάνει την 57η.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ