ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλική ισοπαλία της Εθνικής Ελπίδων με την Κύπρο

Φιλική ισοπαλία της Εθνικής Ελπίδων με την Κύπρο

Η Εθνική Ελπίδων, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Κύπρο σε φιλική αναμέτρηση. Οι Μελικιώτης και Σάλιακας τα γκολ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα είχε ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης απ' τη φιλική αναμέτρηση με την Κύπρο στην Μεγαλόνησο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αναδείχθηκε ισόπαλο με 2-2 κόντρα στην Κύπρο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Φράγκου, ενώ στο 29' ο Ανδρέας Καρότος με όμορφη κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Παρ' όλα αυτά, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Δημήτρης Μελικιώτης κατάφερε να μειώσει με ωραίο πλασέ.

Στο δεύτερο μέρος, οι διεθνείς πίεσαν για την ισοφάριση και τελικά είδαν την πίεση τους να αποδίδει καρπούς, αφού στο 86ο λεπτό ο Μανώλης Σάλιακας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η σύνθεση της Εθνικής Ελλάδας:

Π. Ντούνης, Ε. Σιάλακας, Α. Ρούσος, Γ. Κυριακόπουλος, Ο. Χατζητέρζογλου, Κ. Πλέγας, Κ. Γαλανόπουλος, Π. Ορφανίδης, Δ. Μεληκιώτης, Ευθ. Κουλούρης, Γ. Μανθάτης.

Photo Credits: Γραφείο Τύπου ΚΟΠ

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ