ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλική ήττα 3-1 για την Εθνική Ελπίδων από τη Σερβία

Φιλική ήττα 3-1 για την Εθνική Ελπίδων από τη Σερβία

Την ήττα με 3-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας γνώρισε η Εθνική Ελπίδων με τον Αντώνη Νικοπολίδη να κάνει αρκετές δοκιμές χρησιμοποιώντας 18 από τους 20 παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα είχε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, στο φιλικό που έδωσε η ομάδα του κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα της Σερβίας την Παρασκευή το βράδυ.

Η Εθνική Ελλάδος αν και προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 τελικά μετά από ανατροπή γνώρισε την ήττα με 3-1. Ο Έλληνας προπονητής όμως χρησιμοποίησε 18 από τους 20 παίκτες που έχει στην αποστολή έχοντας την ευκαιρία να δει αρκετά πράγματα.

Η Εθνική Ελλάδος άνοιξε το σκορ στο 14' με τον Ανδρούτσο αλλά ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Σάπονιτς έφερε το ματς στα ίδια.

Στο δεύτερο μέρος οι Σέρβοι ήταν καλύτεροι και στο 55' πάλι ο Σάπονιτς έκανε το 2-1 ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά τουΠάντοβιτς να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

ΕΛΛΑΔΑ: Θεοδωράκης, Σάλιακας (46' Δεληγιαννίδης), Τσιμίκας (69' Κατράνης), Ευαγγέλου (46' Νικολάου), Καραχάλιος, Κουλούρης (46' Βέργος), Λάμπρου (46' Λημνιός), Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ορφανίδης (46' Αγγελόπουλος), Πασαλίδης (76' Χατζητερζόγλου).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει νέο φιλικό με τη Βουλγαρία τη Δευτέρα 12/6/217 και ώρα 18:30 στο National Football Center BFU.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ