ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλική ήττα 2-1 στην Πολωνία για την Ελπίδων

ΦΙΛΙΚΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ
ΦΙΛΙΚΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελπίδων στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της ενόψει της νέας χρονιάς γνώρισε την ήττα με 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας εκτός έδρας.

Δεύτερο φιλικό για την Εθνική Ελπίδων μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στην Πολωνία. Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη γνώρισαν την ήττα με 2-1 καθώς δέχθηκαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ενώ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μείωσε στο τέλος της αναμέτρησης με τον Κουλούρη.

Ο Έλληνας προπονητής χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του πλην του Μεληκιώτη ο οποίος είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά και του Δώνη που είχε πάρει άδεια και δεν ταξίδεψε στην Πολωνία.

Στο παιχνίδι οι Πολωνοί προηγήθηκαν με τον Ανγκιέλσι στο 18' με πέναλτι ενώ ο Γκαρμπάτσικ στο 80' με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Κότσαρη που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Η Εθνική Ελπίδων μείωσε στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κουλούρη που έκανε το 2-1.

Πολωνία:Βέγκλαρτζ- Ντανκόφσκι, Στολάρσκι (46’ Μακόφσκι), Μπόσνιεβιτς, Βίτεσκα (46’ Γκάρμπατσικ), Ράσακ (46’ Μπάρτος), Μίχαλακ (63’ Βντόνιακ), Πιοτρόφσκι (82’ Γιάγκελο), Ανγκιέλσκι (57’ Ζάβαντα), Τομάσιεβιτς (57’ Γιανίτσκι, 90’ Ντράγκοφσκι), Μπάρτσακ.

Ελλάδα:Θεοδωράκης (46' Κότσαρης)- Σάλιακας, Τσιμίκας (46’ Χατζηγιοβάννης), Πασαλίδης (78’ Πάτας), Ευαγγέλου (46’ Βαφέας), Καραχάλιος, Ορφανίδης (66’ Βασιλούδης), Κουλούρης, Λάμπρου, Αγγελόπουλος (46’ Γαλανόπουλος), Δεληγιαννίδης.

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος διανυκτέρευσαν στην Πολωνία και την Τρίτη επέστρεψαν στην Ελλάδα με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να ενσωματώνονται άμεσα στις ομάδες τους.

photo credits: eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ