ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φαβορί με "κούρεμα" ο Σκίμπε

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σκίμπε EUROKINISSI SPORTS

Αυξημένες οι πιθανότητες να μείνει ο Σκίμπε, ο οποίος έχει την στήριξη των παικτών. Το μειωμένο συμβόλαιο που του προτάθηκε, οι σκέψεις του και τα άλλα πλάνα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Οι πιθανότητες να παραμείνει ο Μιχαελ Σκίμπε στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδας είναι αυξημένες με βάση την "εντολή" των παικτών στον Ζήση Βρύζα.

Ο παλιός πρωταθλητής Ευρώπης θα ήθελε να αντικαταστήσει τον Γερμανό με έναν προπονητή της δικής του γενιάς και πιθανότατα της χρυσής ομάδας του 2004. Όμως οι απόψεις διεθνών, μελών της ΕΠΟ και 1-2 προσώπων που περνάει ο λόγος τους επί του θέματος, μάλλον έπεισαν τον Βρύζα και στην επαφή που είχε με τον Σκίμπε του έκανε πρόταση ανανέωσης.

Εδώ έρχεται η είδηση. Στον Σκίμπε προτάθηκε "κούρεμα", δηλαδή συμβόλαιο μειωμένο κατά 30% από το τωρινό και γιατί δεν πέτυχε το στόχο της πρόκρισης, αλλά και γιατί το Δ.Σ της ΕΠΟ θεωρεί πως παίρνει πολλά.

Ο 52χρονος τεχνικός απέφυγε να απαντήσει, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα πει το "ναι", καθώς δε φαίνεται να υπάρχει καλύτερη πρόταση στα χέρια του. Πάντως δεν χάρηκε μόλις άκουσε τη μειωμένη πρόταση και αυτό το χάσμα, ίσως φέρει ανατροπή δεδομένων.

Το πιο ουσιώδες βέβαια, είναι πως η ΕΠΟ θέλει να κρατήσει τον Σκίμπε και ας εξετάζει και άλλα πλάνα σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Γερμανού...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ