ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ευχαρίστησε τον Χολέμπας η ΕΠΟ

Ευχαρίστησε τον Χολέμπας η ΕΠΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χοσέ Χολέμπας ανακοίνωσε στον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος και τους συμπαίκτες του την απόφαση να σταματήσει από την Εθνική Ελλάδος και η ΕΠΟ με ανακοίνωση της τον ευχαριστεί για την προσφορά και τονίζει ότι σέβεται την απόφαση του να σταματήσει για να δώσει χώρο σε νεότερους παίκτες.

Ο Χσοέ Χολέμπας είπε αντίο στην Εθνική Ελλάδος και η ΕΠΟ με ανακοίνωση της τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και τις επιτυχίες που είχε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζετε πως η απόφαση του να αφήσει χώρο σε νέους παίκτες είναι σεβαστή, πετώντας είναι η αλήθεια και μια σπόντα για τον λόγο για τον οποίο ο Χολέμπας αποφάσισε να σταματήσει από την Εθνική Ελλάδος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με αφορμή την απόφαση του Χοσέ Χολέμπας σχετικά με το μέλλον του στην Εθνική Ομάδα, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα παρακάτω.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Χοσέ Χολέμπας για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την τελευταία πενταετία, κατά τη διάρκεια της οποίας η Εθνική Ομάδα έφτασε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης (EURO 2012) και στις δεκαέξι κορυφαίες του κόσμου (Μουντιάλ 2014).

Ο Χοσέ φόρεσε 38 φορές τη φανέλα της Εθνικής επιτελώντας με επιτυχία τα αγωνιστικά του καθήκοντα, ενώ χρίστηκε μια φορά σκόρερ.

Η απόφασή του να σταματήσει να αγωνίζεται με την Εθνική και να δώσει χώρο σε νεότερους παίκτες, όπως ανέφερε, είναι απολύτως σεβαστή. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ