ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ευκαιρία για δοκιμές

Ευκαιρία για δοκιμές
INTIME SPORTS

Ως την ευκαιρία για να κάνει δοκιμές κυρίως στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή, αντιμετωπίζει το φιλικό με τον Καναδά την Τετάρτη στο "AEL FC ARENA", ο Φερνάντο Σάντος.

Ο τεχνικός της "γαλανόλευκης" θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης για τον αγώνα όπου θα αναφερθεί στις σκέψεις του για το φιλικό που προβάλει ως πρόβα ενόψει του επόμενου αγώνα με την Μάλτα(26/3) για τα προκριματικά του "EURO 2012".

Πάντως με δεδομένη την απουσία του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου στην άμυνα, του Τζιόλη στη μεσαία γραμμή όπως και ενδεχομένως του Κατσουράνη(σ.σ έχει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση), αναμένεται να χρησιμοποιηθούν νέα πρόσωπα στις δύο γραμμές.

Κάτω από τα δοκάρια είναι πιθανή η επιστροφή του Κώστας Χαλκιά ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στη "γαλανόλευκη" επί θητείας του Φερνάντο Σάντος.

Κατά τα άλλα Μόρας και Παπασταθόπουλος αναμένεται να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Τοροσίδης και αριστερά ο Τζαβέλλας.

Στη μεσαία γραμμή και τον άξονα ο Καραγκούνης είναι πιθανό να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος αν δεν αγωνιστεί ο Κατσουράνης μαζί με τον Καφέ και τον Νίνη.

Τέλος στην επίθεση θα είναι ο Σαλπιγγίδης, Φετφατζίδης στα δύο άκρα και ένας εκ των Μήτρογλου ή Λυμπερόπουλου στην κορυφή.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής το μεσημέρι της Τρίτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης.

Για την Τρίτη η προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει προγραμματιστεί και πάλι στο «AEL FC Arena» στις 16:30.

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες που έχουν κληθεί για το φιλικό με τον Καναδά είναι οι: Μιχάλης Σηφάκης(Άρης), Κώστας Χαλκιάς(ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα(Παναθηναϊκός), Βασίλης Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Νίκος Σπυρόπουλος(Παναθηναϊκός), Γιώργος Τζαβέλλας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια),Σωκράτης Παπασταθόπουλος(Μίλαν), Δημήτρης Σιόβας(Πανιώνιος), Κώστας Κατσουράνης(Παναθηναϊκός),

Γιώργος Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Σωτήρης Νίνης(Παναθηναϊκός), Γιάννης Φετφατζίδης(Ολυμπιακός), Γρηγόρης Μάκος(ΑΕΚ), Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου(Πανιώνιος), Νίκος Λυμπερόπουλος(ΑΕΚ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης(ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ(Μπρέσια), Παντελής Καφές(ΑΕΚ), Γιώργος Γεωργιάδης(Πανσερραϊκός).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ