ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έχει εγωισμό και ανάστημα; Ας το δείξει στο χορτάρι...

Έχει εγωισμό και ανάστημα; Ας το δείξει στο χορτάρι...
INTIME SPORTS

Οι Ρουμάνοι καίγονται για τη νίκη κόντρα στην πληγωμένη Ελλάδα στο δρόμο για τα τελικά του EURO 2016 και η Εθνική πρέπει επιτέλους να σηκώσει ανάστημα και βάλει φρένο στην κατηφόρα.

Η μεν Ρουμανία έχει το βαθμολογικό κίνητρο, καθώς με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 2η θέση, απέχει έναν από τη Βόρεια Ιρλανδία και έχει στο κατόπι της την Ουγγαρία με τρεις λιγότερους. Η δε Ελλάδα έχει μόλις δυο βαθμούς, το κίνητρο του εγωισμού της και του να βάλει επιτέλους ένα τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα σε αυτή την καταραμένη προκριματική φάση του EURO 2016. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στο μεταξύ του αγώνα στο Βουκουρέστι (21:45), όμως οι διεθνείς μας δεν προτίθενται να πέσουν αμαχητί. Έτσι υποστηρίζουν τουλάχιστον...

Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις ημέρες από την ήττα με 1-0 από τη Φινλανδία στο Φάληρο και τη συνέχιση των αρνητικών αποτελεσμάτων και ο Κώστας Τσάνας είδε θετικά στοιχεία που θέλει να τα κρατήσει και άλλα που θέλει πάση θυσία να τα αλλάξει. Ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στα πρόσωπα για το αρχικό σχήμα, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει το παραμικρό, ώστε να κρατάει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες του.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, ο ίδιος είπε ότι θα υπάρξουν τροποποιήσεις στο σχήμα, χωρίς να θέλει να διευκρινίσει τον αριθμό των αλλαγών και πόσο θα αλλάξει το τακτικό κομμάτι στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, με ένα 4-3-3 προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του ο Βοιωτός προπονητής, πραγματοποιώντας και αλλαγές στα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στο Φάληρο.

Οι σκέψεις του Τσάνα για την 11άδα της Εθνικής

Ο Καρνέζης στο τέρμα, αριστερά ο Χολέμπας και δεξιά ένας εκ των Βύντρα και Κίτσιου, με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά ή Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, διότι ο μεν Βύντρα δεν τα πήγε πολύ καλά με τους Σκανδιναβούς, ενώ ο Μανωλάς δεν έπαιξε. Στα χαφ, σίγουρη θέση έχει ο Σάμαρης, ο Ταχτσίδης διεκδικεί την θέση του Τζιόλη και μένει να δούμε αν θα πάει σε πιο δημιουργικό ρόλο ο Φορτούνης ή ο Κονέ και αναλόγως θα καλυφθεί και το ένα... φτερό. Ο Γιάννης Φετφατζίδης αναμένεται να πάρει την θέση του Αραβίδη, ενώ στη γραμμή κρούσης θα βρεθεί ο Μήτρογλου.

Σίγουρα για την Εθνική είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση ύστερα από δέκα χρόνια, το να μην διεκδικεί τίποτα από την 8η αγωνιστική, την ώρα που η αντίπαλός της προέρχεται από το 0-0 στη Βουδαπέστη με την Ουγγαρία και θέλει μόνο νίκη. Θυμίζουμε ότι στις 8 Οκτωβρίου η Εθνική παίζει στο Μπέλφαστ με τη Βόρεια Ιρλανδία και τρεις ημέρες μετά υποδέχεται την Ουγγαρία και ολοκληρώνει μια εφιαλτική διαδικασία δέκα αγώνων.

Δείτε πλάνα από την χθεσινή προπόνηση:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ