ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εύκολα η εθνική Κ21, 4-0 το Σαν Μαρίνο

ΝΕΟΙ Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
ΝΕΟΙ Κ21 / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με σκόρερ τους Βέργο, Ανδρούτσο (2) και Τσιμίκα, η εθνική Κ21 επικράτησε με σκορ 4-0 της αντίστοιχης του Σαν Μαρίνο και διατηρήθηκε στην κορυφή του πρώτου ομίλου των προκριματικών του Euro.

Δεν συνάντησε δυσκολίες η Ελλάδα στην αναμέτρηση με τον Σαν Μαρίνο, για τα προκριματικά του Euro U21. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη επιβλήθηκε με σκορ 4-0 των αντιπάλων της και διατηρήθηκε στην κορυφή του πρώτου ομίλου της προκριματικής φάσης.

Από ασίστ του Γαλανόπουλου, ο Βέργος άνοιξε το σκορ στο 37', με τον Ανδρούτσο να παίρνει τη σκυτάλη και να διπλασιάζει το προβάδισμα της Ελλάδας στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Βέργος έγινε δημιουργός στο 53', δίνοντας την ευκαιρία στον Ανδρούτσο να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο της εθνικής μας στην αναμέτρηση στο 53'. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσιμίκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε για το τελικό 4-0 στην αναμέτρηση.

Στο 14' ο Μαυροπάνος και στο 44' ο Δεληγιαννίδης σημάδεψαν το δοκάρι της αντίπαλης εστίας στην προσπάθεια τους να σκοράρουν. Την Παρασκευή (23/3) η Κροατία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσεχία και με νίκη πιάνει την εθνική μας στην πρώτη θέση του ομίλου με 16 βαθμούς. Την Τρίτη 27/3 (16:00), η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τσεχία στην Ξάνθη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ U21 (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Δεληγιαννίδης, Νικολάου (46’ Χατζηδιάκος), Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος (69’ Κωτσόπουλος), Μανθάτης, Χατζηγιοβάνης (61’ Φασίδης), Ανδρούτσος, Βέργος.

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ U21 (Φαμπρίτσιο Κονσταντίνι): Μπενεντιτίνι, Γκραντόνι, Βαλεντίνι, Σενσόνι, Ταμανίνι (56' Μπατιστίνι), Γκασπερόνι (76' Πανκότι), Ντ' Αντάριο, Μουλαρόνι, Μπεράρντι (80' Τζαφεράνι), Λουναντέι, Τομασίνι.

Στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης:

Εύκολα η εθνική Κ21, 4-0 το Σαν Μαρίνο
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ