ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έτσι κατεβάζει την Εθνική ο Μαρκαριάν

Έτσι κατεβάζει την Εθνική ο Μαρκαριάν
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν, όπως έδειξε στο μίνι διπλό, φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του για την 11άδα στο κρίσιμο φιλικό με την Πολωνία. Στο 4-2-3-1 κορυφή θα είναι ο Καρέλης (VIDEOS).

Με πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε θα κατεβάζει την Εθνική ομάδα ο Σέρχιο Μαρκαριάν στο κρίσιμο φιλικό με την Πολωνία στο Γκντανσκ το βράδυ της Τρίτης (16/6, 21:45).

Ο Ουρουγουανός προπονητής, όπως έδειξε στην τελευταία προπόνηση, φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του για το αρχικό σχήμα, όπου θα κατεβάσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας ως επιθετικό κρούσης τον Καρέλη.

Ο Καπίνο στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Βύντρα, αριστερά ο Σταφυλίδης και ανάμεσά τους οι Παπασταθόπουλος και Μόρας. Ο Ταχτσίδης και ο Τζιόλης σε ρόλο αμυντικών μέσων, δεκάρι ο Νίνης, δεξιός εξτρέμ ο Κολοβός, απέναντι ο Φούντας και μπροστά ο Καρέλης.

Ο Μαρκαριάν είπε άλλωστε και στην συνέντευξη Τύπου πως θα "φρεσκάρει" την Εθνική, αλλά στόχος του είναι να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα σε αυτό το ματς, διότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για καλό αποτέλεσμα για την θέση στο FIFA Ranking.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ