ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σάντος

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σάντος
INTIME SPORTS

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα στην φιλική αναμέτρηση της Τρίτης (15/11) με την Ρουμανία στην Αυστρία

Το τεστ με αντίπαλο την Ρωσία ήταν θετικό για την Εθνική μας ομάδα και κυρίως για τους παίκτες που αποτελούν τον βασικό κορμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Έτσι, ο Φερνάντο Σάντος στο φιλικό της Τρίτης (15/11) με αντίπαλο την Ρουμανία στην Αυστρία, αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να δει τους παίκτες που αγωνίστηκαν λίγο στο φιλικό με την Ρωσία και όσους δεν έπαιξαν καθόλου.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία οι Έλληνες διεθνείς που αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα στο φιλικό με την Ρωσία το πρωί του Σαββάτου έκαναν αποθεραπεία.

Όσοι αγωνίστηκαν ως αλλαγή και όσοι δεν έπαιξαν καθόλου προπονήθηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά κάνοντας ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ έγινε και διπλό έξι εναντίον έξι στο μισό γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο Φερνάντο Σάντος, που έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα και τη διάθεση των παικτών του στο ματς με τη Ρωσία, άφησε ελεύθερους τους διεθνείς, για το υπόλοιπο της ημέρας.

Έτσι, η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (13/11, 16.00) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Την Δευτέρα (14/11) θα γίνει πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας και από εκεί οδικός για το Άλταχ της Αυστρίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ