ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Νέων: Φιλικά με Τσεχία

Εθνική Νέων: Φιλικά με Τσεχία
Γκούμας INTIME SPORTS

Δύο εντός έδρας φιλικά ματς θα δώσει η Εθνική Νέων με την αντίστοιχη της Τσεχίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αγώνες της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Δεύτερη νίκη οι Παίδες για το Aegean Cup.

Δύο εντός έδρας φιλικά ματς θα δώσει η Εθνική Νέων του Γιάννη Γκούμα με την αντίστοιχη της Τσεχίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αγώνες της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (24-29/3/2016, Ισπανία). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 2 και 4 Φεβρουαρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (ώρα 15:30).

Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιάννη Γκούμα είναι οι εξής:

ΑΣΤΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΒΙΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΕΚ

ΚΑΤΡΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΒΑΡΝΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΑΕΚ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, AEK

ΜΑΝΘΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝIOΣ, TWENTE

ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΑΚΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΟΚ

ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΣΕΛΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΣΠΑΡΤΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΡΕΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, STUTTGART

ΞΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ

ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΛΗΜΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΠΑΟΚ

ΖΑΜΠΑΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΗΡΑΚΛΗΣ

Aegean Cup: Ρουμανία-Ελλάδα 0-2

Εξάλλου, η Εθνική Κ-16 επικράτησε 2-0 της αντίστοιχης της Ρουμανίας, στον τελευταίο της αγώνα για τη φάση των ομίλων του Aegean Cup, που διοργανώνει η Π.Ο. Τουρκίας.

Η Εθνικής μας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον όμιλό της (ισοβάθμησε με τις ΗΠΑ που υπερίσχυσε λόγω νίκης στο μεταξύ μας ματς) και θα αγωνιστεί κόντρα στην Ουκρανία για την 3η θέση του τουρνουά το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 12:00.

Η Εθνική άνοιξε το σκορ στο 60’ με τον Αλέξανδρο Βοΐλη και στο 80+2’ ο Σουλεϊμάν Οκάν διαμόρφωσε το τελικό 2-0, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Καλομοίρης που αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο. Oι Ρουμάνοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής στο 68′ του Σέφερ με κόκκινη κάρτα.

Στο μεγάλο τελικό του Aegean Cup θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες της Τουρκίας και των ΗΠΑ και θα διεξαχθεί το Σάββατο (23/1) στις 14:30, στη Μανίσα.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ρους, Μανολάτσε, Τιερεάνου (46′ Σαμπανγκεάνου), Φάρκας, Σκρέτσιου, Γκολογκάν, Λάζαρ, Κωνσταντινέσκου, Τσεγκόλντι (33′ Τουσάλιουτς), Ονίσα (65′ Σέφερ), Χόρσια (52′ Τσίριατς).

ΕΛΛΑΔΑ: Συλλέκτης (41' Νικοπολίδης), Κατσούκης (64' Οκάν), Παπαδόπουλος Π., Τσαούσης, Ζουμπουλίδης, Γλέζος (72' Βλαχόπουλος), Βουτσάς, Νεοφυτίδης, Καλομοίρης (41' Γαϊτανίδης), Γκαργκαλατζίδης (76' Χριστόπουλος), Βοΐλης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ