ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εσείς επιλέξατε: Πασχαλάκης για την θέση "1"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Πασχαλάκης EUROKINISSI SPORTS

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, τον φέρνουν πρώτο στις προτιμήσεις για αντι-Καρνέζη με το Βέλγιο. Ποιους επέλεξαν οι αναγνώστες του Sport24.gr για τριάδα τερματοφυλάκων από τον Μίχαελ Σκίμπε.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον φέρνουν πρώτο στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού του Sport24.gr για αντι-Καρνέζη με το Βέλγιο στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ως γνωστόν, ο κίπερ της Ουντινέζε τραυματίστηκε και είναι νοκ-άουτ, όπερ σημαίνει ότι ο Μίχαελ Σκίμπε κοιτάζει τον αντικαταστάτη του για το ματς με τους "κόκκινους διαβόλους". Έτσι, λοιπόν, ο Πασχαλάκης συγκεντρώνει το 19,54% των ψήφων και έπονται οι Στέφανος Καπίνο με 17,99% και Δημήτρης Κυριακίδης με 14,79%.

Βέβαια, στην ψηφοφορία για την τριάδα τερματοφυλάκων υπάρχει διαφοροποίηση και ο Καπίνο έχει 20,15%, ο Πασχαλάκης 19,35% και ο Γλύκος 16,04%. Όπως και να 'χει, ο κόσμος θα ήθελε να δει τον Σκίμπε να τολμάει και να καλεί τον πορτιέρε του ΠΑΣ στο παιχνίδι με το Βέλγιο.

ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:



TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ