ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εποχή Ρανιέρι στον "γαλανόλευκο" πάγκο

Coach of Monaco Claudio Ranieri of Italy reacts during the French league two soccer match, Saturday, May 14, 2013, in Monaco stadium. (AP Photo/Lionel Cironneau)
Coach of Monaco Claudio Ranieri of Italy reacts during the French league two soccer match, Saturday, May 14, 2013, in Monaco stadium. (AP Photo/Lionel Cironneau) AP

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι θα βρίσκεται στην Ελλάδα από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και την Παρασκευή το μεσημέρι θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Φερνάντο Σάντος έκλεισε την επιτυχημένη θητεία του στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας και ο Κλάουντιο Ρανιέρι είναι ο άνθρωπος που τον διαδέχεται στην άκρη του γαλανόλευκου πάγκου.

Ο Ιταλός τεχνικός θα βρίσκεται στην Ελλάδα από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και την Παρασκευή θα μεταβεί στα γραφεία της ΕΠΟ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ομοσπονδία, το οποίο θα έχει διετή διάρκεια με ετήσιες απολαβές τις 800.000 ευρώ.

Πριν βρεθεί στα γραφεία της ΕΠΟ, αναμένεται να περάσει από τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ θα βρεθεί και στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το γήπεδο που παίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η συμφωνία έχει επιτευχθεί εδώ και αρκετές ημέρες και απομένει το τυπικό σκέλος, με τον 60χρονο να αναλαμβάνει την πρόκληση να στείλει την Εθνική μας στην τελική φάση του EURO 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ