ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιστροφή Νίνη στην Εθνική

Επιστροφή Νίνη στην Εθνική
INTIME SPORTS

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για την αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε στις 13/6. Επέστρεψε ο Σωτήρης Νίνης. Πρώτη για Φούντα.

Χωρίς εκπλήξεις και ορισμένα νέα πρόσωπα οι επιλογές του Σέρχιο Μαρκαριάν ενόψει της αναμέτρησης με τα Νησιά Φερόε (Σάββατο 13/6). Ο Ταξιάρχης Φούντας κλήθηκε για πρώτη φορά στους "μεγάλους", ενώ επέστρεψαν μετά από καιρό οι Στάθης Ταυλαρίδης και Σωτήρης Νίνης. Ειδικότερα ο έμπειρος αμυντικός του Παναθηναϊκού είχε να βρεθεί στην Εθνική από τις 22/6/2005 και την αναμέτρηση με το Μεξικό (0-0 το τελικό αποτέλεσμα).

Ο Νίνης είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 11 Οκτωβρίου 2013, στο νικηφόρο 1-0 της Εθνικής απέναντι στη Σλοβακία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τελευταίο του γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στις 11 Σεπτεμβρίου 2012, στο νικηφόρο 2-0 επί της Λιθουανίας στο Καραϊσκάκη, εκ νέου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ), Στάθης Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός), Χρήστος Τασουλής (Πανιώνιος).

ΜΕΣΟΙ: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Κώστας Κατσουράνης (Ατρόμητος), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα), Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Ταξιάρχης Φούντας (Πανιώνιος), Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός), , Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ