ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιστροφή Γιαννιώτα αντί Λυκογιάννη στο αρχικό σχήμα

Επιστροφή Γιαννιώτα αντί Λυκογιάννη στο αρχικό σχήμα
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τσάνας προσανατολίζεται στο να διατηρήσει τον Κουρμπέλη στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο και να επαναφέρει τον Γιαννιώτα αντί του Λυκογιάννη στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Ελλάδος για το ματς με το Ουζμπεκιστάν.

Η Εθνική Νέων ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για το ματς της Τρίτης (2/7) στις 6.00μ.μ. κόντρα στο Ουζμπεκιστάν και αυτό δίνει το δικαίωμα στον Κώστα Τσάνα να προετοιμάζει απερίσκεπτος τα πλάνα του.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι παίκτες του είχαν κάποιες επιπλέον μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης πριν την αναμέτρηση της Τρίτης με τη νίκη να τους οδηγεί στα προημιτελικά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Παραγουάη αναμένεται να κάνει μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα και αυτή είναι η επιστροφή του Γιαννιώτα στο αρχικό σχήμα αντί του Λυκογιάννη ενώ αναμένεται να διατηρήσει τον Κουρμπέλη στα στόπερ μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο.

Με βάση τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση τη Δευτέρα η Εθνική Νέων θα παραταχθεί με τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ.

Στα δεξιά της άμυνας θα παίξει ο Κωνσταντινίδης και αριστερά ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Σταφυλίδης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κουρμπέλη και Τριανταφυλλόπουλο.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μπάλας, Μπουχαλάκης και Φουρλάνος ενώ η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Κολοβό στα δεξιά, Γιαννιώτα στα αριστερά και τον Διαμαντάκο στην κορυφή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ