ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιστρέφουν νωρίτερα Μήτρογλου, Σάμαρης

Επιστρέφουν νωρίτερα Μήτρογλου, Σάμαρης
Μήτρογλου Σάμαρης Παπασταθόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΠΟ διευκόλυνε την Μπενφίκα επιτρέποντας την επιστροφή των Μήτρογλου, Σάμαρη νωρίτερα στην ομάδα λόγω βεβαρημένου προγράμματος. Ευχαριστίες από τους Πορτογάλους.

Δυο φιλικά προετοιμασίας είναι προγραμματισμένα για την Εθνική Ελλάδας την Πέμπτη (24/3) απέναντι στο Μαυροβούνιο και την Τρίτη (29/3) κόντρα στην Ισλανδία. Στο δεύτερο παιχνίδι, ωστόσο, δεν θα αγωνιστούν οι Κώστας Μήτρογλου και Ανδρέας Σάμαρης. Αυτό δεν αφορά κάποιον τραυματισμό ή τιμωρία, αλλά μία εξυπηρέτηση που έκανε η ΕΠΟ στην Μπενφίκα.

Το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και γι αυτό το λόγο ζητήθηκε να επιστρέψουν νωρίτερα οι δυο άσοι, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν ενόψει των αναμετρήσεων με Μπράγκα, Μπάγερν Μονάχου και Ακαντέμικα ( το ίδιο συνέβη και με άλλους παίκτες άλλων εθνικών ομάδων).

Μάλιστα οι Πορτογάλοι ευχαρίστησαν την ΕΠΟ για τη συνεργασίας της η οποία με τη σειρά της εξήγησε πως πάντα βοηθάει τους συλλόγους σε ανάλογες καταστάσεις, ειδικότερα τώρα που τελειώνουν τα πρωταθλήματα και κρίνονται οι τίτλοι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ