ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επίσημο: Φιλικό με την Αίγυπτο η Εθνική Ελλάδας στην Ελβετία

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΣΑΜΑΡΗΣ(Κ) ΡΕΤΣΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Εθνική Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Την Αίγυπτο θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ανδρών την Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 21:00 (Ελλάδας) στο Letzigrund Stadion της Ζυρίχης, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Την Αίγυπτο θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ανδρών την Τρίτη, 27 Μαρτίου και ώρα 21:00 (Ελλάδας), στο Letzigrund Stadion της Ζυρίχης, κάτι που είχε γράψει εδώ και έξι ημέρες το Sport24.gr. Ο φιλικός αγώνας θα είναι ο δεύτερος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μέσα στο 2018 μετά την αναμέτρηση με την Ελβετία την Παρασκευή, 23 Μαρτίου, στο γήπεδο Τούμπας.

Υπενθυμίζεται ότι αμφότεροι οι αντίπαλοι της "γαλανόλευκης" έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Ελβετία απέκλεισε στα μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης την Βόρεια Ιρλανδία, ενώ η Αίγυπτος τερμάτισε πρώτη στον 5ο όμιλο του 3ου και τελευταίου προκριματικού γύρου της αφρικανικής ζώνης.

Το "αστέρι" της αφρικανικής ομάδας είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ (κορυφαίος Αφρικανός για το 2017), ενώ πιο... γνωστός σε μας είναι ο εξτρέμ του Ατρομήτου (ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ), Αμρ Ουάρντα.

Ασφαλώς, ξεχωρίζει και ο μοναδικός Έλληνας που θα πάει στο Μουντιάλ. Είναι ο Έλληνας γυμναστής κι άμεσος συνεργάτης του Κούπερ, Αντώνης Σαριόγλου, ο οποίος παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sport24.gr.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ