ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιλέξτε την 11άδα της Εθνικής για το φιλικό με την Ολλανδία

Επιλέξτε την 11άδα της Εθνικής για το φιλικό με την Ολλανδία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr "πασάρει" την μπάλα στους αναγνώστες του Sport24.gr και τους ζητά να ψηφίσουν την ιδανική 11άδα της Εθνικής ομάδας ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν (1/9, 21:45).

Η Εθνική ομάδα έχει την τιμητική της αυτές τις ημέρες, καθώς αύριο (1/9) αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση την Ολλανδία στο "Philips Stadion" στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ ακολουθεί στις 6 Σεπτεμβρίου ο αγώνας με το Γιβραλτάρ στην πορτογαλική πόλη Φάρο για την πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να γίνουν... Μίχαελ Σκίμπε και να επιλέξουν την κατάλληλη 11άδα για τον αγώνα με τους "οράνιε" σε σύστημα 4-4-2, το οποίο δουλεύει αρκετά ο Γερμανός προπονητής και το είδαμε σε προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Μπορείτε να επιλέξετε έναν τερματοφύλακα, τέσσερις αμυντικούς, τέσσερις παίκτες για τη μεσοεπιθετική γραμμή και δυο φορ.

Θυμίζουμε ότι οι "εκλεκτοί" του Μίχαελ Σκίμπε είναι οι εξής: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

Τερματοφύλακας

Αμυντικοί

Μέσοι

Επιθετικοί

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ