ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιλέξτε την 11άδα της Εθνικής για τα Νησιά Φερόε

Επιλέξτε την 11άδα της Εθνικής για τα Νησιά Φερόε
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα δίνει έναν "τελικό" με τα Νησιά Φερόε και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να μείνουν ζωντανές οι ελπίδες της 3ης θέσης. Ποιοι να ξεκινήσουν στην 11άδα; Η... μπάλα στα πόδια των αναγνωστών του Sport24.gr.

Ένας είναι ο δρόμος για την Εθνική μας στην συνέχεια των προκριματικών του EURO 2016 έτσι όπως όρισε τη μοίρα της μέχρι σήμερα. Η... καμία νίκη σε πέντε παιχνίδια και οι δυο βαθμοί συγκομιδή έχουν ως αποτέλεσμα η "γαλανόλευκη" να είναι τελευταία στον όμιλό της και να ψάχνει ένα θαύμα για να βρεθεί τουλάχιστον στην 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση στα γήπεδα της Γαλλίας.

Αρχής γενομένης από τον σαββατιάτικο (13/6, 21:45) εκτός έδρας αγώνα με τα Νησιά Φερόε για την 6η αγωνιστική, η Εθνική πρέπει να ξεκινήσει να συλλέγει τρίποντα και να περιμένει και "δώρα" των αντιπάλων της, ώστε να πλησιάσει στη βαθμολογία. Το επικείμενο ματς είναι θεωρητικά εύκολο και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, αν δεν έρθει η νίκη. Το ματς του πρώτου γύρου δεν πρέπει να ξεχαστεί από κανέναν και να αποτελέσει μάθημα που δεν χρειάζεται να ξαναγίνει πάθημα.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, όμως με αυτούς που έχει στην διάθεσή του θα πορευτεί και θα αναζητήσει τους τρεις βαθμούς. Κάπου εδώ μπαίνουν στο "παιχνίδι" και οι αναγνώστες του Sport24.gr. Τι πρέπει να κάνετε; Να βάλετε την φόρμα με το εθνόσημο, να μπείτε για λίγη ώρα στην θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού και να επιλέξετε την 11άδα που θεωρείτε ότι πρέπει να παρατάξει ο Ουρουγουανός προπονητής στον αγωνιστικό χώρο.

Κατ' αρχάς, πρέπει να κατασταλάξετε στο σχήμα που πιστεύετε ότι πρέπει να αγωνιστεί η Εθνική μας στο παιχνίδι και κατόπιν να διαλέξετε εκείνους που κατά την κρίση σας είναι οι κατάλληλοι για να φέρουν εις πέρας την αποστολή. Οι επιλογές θα γίνουν ανά θέση στο χορτάρι (τερματοφύλακας, αμυντικοί, μέσοι και επιθετικοί) και με βάση τα πάντα το πως θέλετε να παραταχθεί η "γαλανόλευκη" σε αυτό το ματς. Κάποιοι παίκτες έχουν τοποθετηθεί σε δυο θέσεις.

Η τελική 11άδα και το σύστημα θα προκύψουν με βάση τα ποσοστά που θα συγκεντρώσει ο κάθε ποδοσφαιριστής, αφού πρώτα επιλεχθεί το σύστημα που θα είναι εκείνο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του αναγνωστικού κοινού.









TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ