ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ένταση με Ούγγρους φιλάθλους έξω από το Καραϊσκάκη

Ένταση με Ούγγρους φιλάθλους έξω από το Καραϊσκάκη
(C) JULICOS | DREAMSTIME.COM

Ένας Έλληνας φίλαθλος πέταξε μια κροτίδα προς τους Ούγγρους έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκης, εκείνοι αντέδρασαν και επενέβη η αστυνομία για να ηρεμήσει η κατάσταση και να τους βάλει στην κερκίδα που τους φιλοξενεί.

Μπορεί η συγκομιδή βαθμών μας να είναι μηδαμινή σε αυτή την προκριματική φάση του EURO 2016 και ουσιαστικά να μην πήρε κανείς.. χαμπάρι ότι συμμετείχε η Εθνική ομάδα έτσι όπως έχει παρουσιαστεί σχεδόν σε όλα τα ματς, αλλά βρήκαμε άλλο τρόπο να κάνουμε... αισθητή την παρουσία μας, έστω και αν πρόκειται για το κομμάτι των φιλάθλων μας.

Έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης" και ενώ κατευθύνονταν οι Ούγγροι στο γήπεδο για τον αγώνα με την Εθνική μας, ένας Έλληνας φίλαθλος πέταξε -άνευ λόγου και αιτίας- μια κροτίδα προς την πλευρά των Μαγυάρων και όπως ήταν λογικό, εκείνοι αντέδρασαν και πήγε να δημιουργηθεί αναστάτωση.

Η αστυνομία επενέβη δυναμικά, υπήρξε ένταση, έπεσαν και κάποιες κροτίδες προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση και χρειάστηκαν μερικά λεπτά για να επανέλθει η ομαλότητα.

Τελικά, οι Ούγγροι φίλαθλοι με τη συνοδεία των αστυνομικών, εισήλθαν στην κερκίδα που τους φιλοξενεί και όλα έχουν ηρεμήσει αυτή την στιγμή. Θυμίζουμε ότι η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ