ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ο Μανωλάς

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ο Μανωλάς
Εθνική ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στους κοιλιακούς είναι οι ενοχλήσεις που δεν επέτρεψαν στον Κώστα Μανωλά να προπονηθεί την Τρίτη (22/3) με την Εθνική. Έρχονται την Τετάρτη (23/3) οι Μαυροβούνιοι, αμφίβολοι Σάβιτς - Γιόβετιτς.

Όπως το πρωί της Τρίτης (22/3), έτσι και το απόγευμα ο Κώστας Μανωλάς έκανε ατομικό πρόγραμμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ο αμυντικός της Ρόμα νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έμεινε εκτός, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που είναι υγιείς. Δεν αποκλείεται, έτσι, να μείνει εκτός ενδεκάδας από τον μεθαυριανό αγώνα με το Μαυροβούνιο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, έδωσε έμφαση στα στημένα, ενώ το πλάνο που θα ακολουθήσει για την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο θα το δείξει ολοκληρωτικά την Τετάρτη (23/3), οπότε και είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση της την Εθνική μας ομάδας, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η αποστολή του προσεχούς αντιπάλου θα αφιχθεί την Τετάρτη (23/3) στην Αθήνα, με παρόντα τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Ντέγιαν Σαβίσεβιτς. Σύμφωνα με τους Μαυροβούνιους, αμφίβολοι για το φιλικό με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Πέμπτη (24/3, 20.00) είναι οι Σάβιτς και Γιόβετιτς.

Η χαρά του Βέλλιου

Ο Απόστολος Βέλλιος έκανε την Τρίτη (22/3) την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική ανδρών και μέσω του λογαριασμού του στο twitter εξέφρασε τη χαρά του για την εξέλιξη αυτή.

Photo credits: Action images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ