ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ενοχλήσεις στη μέση ο Πέτσος

Ενοχλήσεις στη μέση ο Πέτσος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κατά την πρωινή προπόνηση της Εθνικής, ο Θανάσης Πέτσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση. Δεν πραγματοποιήθηκε δίτερμα, έμφαση στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Θάνος Πέτσος στη σημερινή (27/3) προπόνηση της Εθνικής ομάδας, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση (την ξεπερνάει με αγωγή αυτό το διάστημα) και δεν μπορούσε να μπει μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Ο χαφ της Ραπίντ Βιέννης δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και ο Μίχαελ Σκίμπε θα περιμένει να δει την αγωνιστική του κατάσταση, ώστε να ξέρει αν είναι σε θέση να τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό της Τρίτης (29/3, 20:30) με την Ισλανδία στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δείχνει την δεδομένη χρονική στιγμή να έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει βασικός απέναντι στον Άλφρεντ Φινμπόγκασον και την παρέα του, που προετοιμάζονται για τα τελικά του EURO στα γήπεδα της Γαλλίας το προσεχές καλοκαίρι.

Από 'κει και πέρα, δεν πραγματοποιήθηκε δίτερμα, με τον Μίχαελ Σκίμπε να δίνει έμφαση στο τακτικό κομμάτι. Λογικά στην προπόνηση της Δευτέρας (28/3) θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα, αν και δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά πράγματα στη φιλοσοφία του, αλλά περισσότερο στα πρόσωπα της 11άδας.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων και στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης της ομάδας. Η αυριανή (28/3) προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και μετα το τέλος της ο κ. Σκίμπε θα κάνει δηλώσεις για τον αγώνα με την Ισλανδία.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ