ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εν αναμονή του Καπίνο στην Εθνική

Εν αναμονή του Καπίνο στην Εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας συγκεντρώνονται στις 20:00 για τα φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία και περιμένουν άπαντες τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Στέφανου Καπίνο.

Στις 24 και στις 29 Μαρτίου αγωνίζεται η Εθνική ομάδα με Μαυροβούνιο και Ισλανδία αντίστοιχα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" σε φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Πέρα από την δεδομένη απουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου που ήταν στις αρχικές κλήσεις του προπονητή, αγωνία υπάρχει για τον Στέφανο Καπίνο και το αν θα μπορέσει να δώσει τελικά το παρών, καθώς τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των "ερυθρολεύκων" είναι καθησυχαστική, καθώς ο παίκτης μοιάζει να υποφέρει από μια κάκωση τετρακεφάλου, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του διεθνούς γκολκίπερ.

Μάλιστα υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Στέφανος Καπίνο θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί κανονικά στα πλάνα του Μίχαελ Σκίμπε, όμως στην Εθνική θα περιμένουν μέχρι το βράδυ. Αν δεν είναι τελικά ετοιμοπόλεμος, τότε ο Γερμανός προπονητής θα τον αντικαταστήσει άμεσα, διότι έχει καλέσει μόνο δυο τερματοφύλακες, εκείνον και τον Ορέστη Καρνέζη.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Σκίμπε:

Τερματοφύλακες

Ορέστης Καρνέζης

Στέφανος Καπίνο

Αμυντικοί

Γιώργος Τζαβέλλας

Κώστας Μανωλάς

Βασίλης Τοροσίδης

Κώστας Σταφυλλίδης

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Μάριος Οικονόμου

Δημήτρης Σιόβας

Βαγγέλης Μόρας *

Χοσέ Χολέμπας *

Μέσοι

Κώστας Φορτούνης

Θάνος Πέτσος

Πέτρος Μάνταλος

Παναγιώτης Ταχτσίδης

Αλέξανδρος Τζιόλης

Ανδρέας Σάμαρης

Δημήτρης Πέλκας *

Επιθετικοί

Κώστας Μήτρογλου

Νίκος Καρέλης

Απόστολος Βέλλιος

Θανάσης Παπάζογλου.

Δημήτρης Διαμαντάκος *

* Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το φιλικό με την αντίστοιχη της Ισλανδίας.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ