ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εν αναμονή της συνάντησης Γκιρτζίκη - Μαρκαριάν

Εν αναμονή της συνάντησης Γκιρτζίκη - Μαρκαριάν
INTIME SPORTS

Η συνάντηση του Σέρχιο Μαρκαριάν με τον Γιώργο Γκριρτζίκη για το μέλλον του Ουρουγουανού στον πάγκο της Εθνικής ομάδας δεν έγινε την Τετάρτη (22/7) και αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα. Ο "Κάρα" δεν έχει ενημέρωση.

Αν και φαινόταν ότι η πολυαναμενόμενη συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Γκιρτζίκη και στον Σέρχιο Μαρκαριάν θα γινόταν χθες (22/7), εντούτοις δεν τα είπαν οι δυο άνδρες και η λογική λέει πως σήμερα θα έχουν επαφή από κοντά σχετικά με το μέλλον του Ουρουγουανού στον πάγκο της Εθνικής.

Σε επαφή του Sport24.gr με την πλευρά της ΕΠΟ, δεν υπήρχε σαφή εικόνα για το αν θα τα έλεγαν την Τετάρτη (22/7), αλλά πως το αργότερο την Πέμπτη (23/7) το μεσημέρι θα είχε ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση.

Από 'κει και πέρα, ο Γιώργος Καραγκούνης δεν έχει ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι. Άλλωστε, δεν θα είναι παρών στην συνάντηση, κάτι που έχει τονίσει και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, θεωρώντας ότι είναι δική του υπόθεση να μιλήσει με τον προπονητή, διότι αυτόν εμπιστεύεται για το "αύριο" της Εθνικής και θα παλέψει να του αλλάξει γνώμη. Δύσκολο βέβαια, αλλά θα την κάνει την προσπάθειά του.

Αναφορικά με τον "Κάρα", τηρεί σιγή ιχθύος, δεδομένα όμως το κλίμα είναι βαρύ για τον ίδιο και πολλοί περιμένουν τις δικές του κινήσεις. Το θέμα είναι αν τυγχάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και του προπονητή, διότι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά περί αυτού την δεδομένη χρονική στιγμή. Υποτίθεται ότι έχει τα "κλειδιά" της ομάδας, ώστε να αλλάξει τα πράγματα και βλέπουμε ότι για όσα έχουν συμβεί κρατάει σιωπηρή στάση που λέει πολλά.

Μέσα σε όλα αυτά, θυμίζουμε πως το Σάββατο (25/7) γίνεται η κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 που διεξάγεται στη Ρωσία και μένει να δούμε ποιοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας, ενώ στις 4 και στις 7 Σεπτεμβρίου η Εθνική έχει παιχνίδια με τη Φινλανδία (εντός) και τη Ρουμανία (εκτός) για τα προκριματικά του EURO 2016.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ