ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τέλος απ' το "Γ. Καραϊσκάκης" η Εθνική Ελλάδας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, επιβεβαίωσε πως υπάρχει απόφαση οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας να μην διεξάγονται από εδώ και στο εξής στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι αγώνες της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2020 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, υποστήριξε πως υπάρχει απόφαση οι αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να γίνουν στη Βόρεια, αλλά και τη νησιωτική Ελλάδα, ενώ εντός Αττικής υπάρχει η περίπτωση του ΟΑΚΑ.

"Η Εθνική πρέπει να βγει και έξω από τα τείχη του Λεκανοπεδίου. Το θέλουν όλοι και η φίλαθλη κοινή γνώμη. Στερούμε το δικαίωμα από τη Βόρεια Ελλάδα και από τη νησιωτική Ελλάδα να δουν την Εθνική. Και στην Θεσσαλονίκη και όπου αλλού μας επιτρέπεται θα πάμε. Ναι, βγαίνουμε από το Λεκανοπέδιο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το ενδεχόμενο η Εθνική να αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο ή στην Τούμπα, απάντησε: "Μπορεί να είναι ένα από τα δύο γήπεδα ή το Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν ξέρω ποιο γήπεδο μπορεί να πληροί τα κριτήρια. Θα παίξουμε και στο Λεκανοπέδιο και το ΟΑΚΑ πληροί τις προδιαγραφές. Θα δοκιμάσουμε και αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, θα κριθούμε.

Θα πρέπει να γίνει έλεγχος των γηπέδων. Δεν είναι μόνο να θέλουμε εμείς. Δεν θα πάμε σε δέκα γήπεδα, θα γίνει επιλογή. Το ΟΑΚΑ, το Παγκρήτιο, τα τρία μεγάλα γήπεδα της Θεσσαλονίκης θα ελεγχθούν. Η εκτίμηση θα γίνει από τους ειδικούς, από τα στελέχη της Ομοσπονδίας. Τώρα έχουμε γενική εικόνα, είναι και θέματα διεθνών κανονισμών όχι μόνο δικής μας κρίσης. Πρέπει να είμαστε συμβατοί με τα κριτήρια της UEFA".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ