ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εισιτήρια και με 3 ευρώ για το Ελλάδα - Μαυροβούνιο

Εισιτήρια και με 3 ευρώ για το Ελλάδα - Μαυροβούνιο

Ειδικές τιμές για τους "μικρούς" φίλους της Εθνικής ομάδας, που θέλουν να την δουν από κοντά στον αγώνα με το Μαυροβούνιο (24 Μαρτίου, 20:00, "Γ. Καραϊσκάκης").

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εντός έδρας φιλικού αγώνα με το Μαυροβούνιο, τονίζοντας ότι θα υπάρχουν ειδικές τιμές για τους "μικρούς" φίλους της "γαλανόλευκης" που θέλουν να την δουν από κοντά. Εισιτήρια μέχρι και με 3 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι ειδικές τιμές για τους «μικρούς» φίλους της Εθνικής Ομάδας, που θέλουν να την δουν από κοντά στον αγώνα με το Μαυροβούνιο (24 Μαρτίου, 20:00, «Γ. Καραϊσκάκης) παρέχει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ειδικότερα, για τις θύρες 12 και 16 η τιμή του παιδικού εισιτηρίου είναι 3 ευρώ και για τους ενήλικές 5 ευρώ, ενώ για τις θύρες 14 και 15 η τιμή του παιδικού εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και για τους ενήλικες 10 ευρώ. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα πωλούνται στο box office έξω από τη θύρα 17 και αφορούν παιδιά έως 15 ετών.

Τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Μαυροβούνιο θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη από τις 09:00 έως τις 17:00 και την Πέμπτη από τις 09:00 έως την έναρξη του αγώνα (20:00).

Υπενθυμίζεται, ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η λειτουργία του νέου ολοκληρωμένου συστήματος έκδοσης και διαχείρισης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τους αγώνες Ελλάδα-Μαυροβούνιο (24 Μαρτίου, 20:00, «Γ. Καραϊσκάκης) και Ελλάδα-Ισλανδία (29 Μαρτίου, 20:30, «Γ. Καραϊσκάκης).

Σε συνεργασία με την εταιρεία Tickethour, οι φίλες και φίλοι της Εθνικής έχουν πλέον τη δυνατότητα αγοράς print@home εισιτηρίου για τα παιχνίδια της Εθνικής. Η αγορά μπορεί να γίνει διαδικτυακά από την ηλεκτρονική διεύθυνση pame-ethniki.gr ή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ (epo.gr) και τα εισιτήρια αποστέλλονται άμεσα στους αγοραστές σε pdf αρχεία και στο e-mail που δηλώνουν.

Σημειώνεται ότι τόσο για την παραλαβή εισιτηρίων από τα εκδοτήρια όσο και για την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν, βάσει νόμου να δηλώνουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ