ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έδειξε ενδεκάδα ο Σάντος

Έδειξε ενδεκάδα ο Σάντος
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος φανέρωσε τα πρώτα του πλάνα ενόψει του αγώνα με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Μαλεζάς δίπλα στον Παπασταθόπουλου και Σαμαράς-Γκέκας στην κορυφή του 4-4-2.

Τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση της Παρασκευής (12/10) κόντρα στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη φανέρωσε στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (10/10) ο Φερνάντο Σάντος.

Στην προπόνηση που κράτησε περίπου 1,5 ώρα ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός στο δίτερμα που έγινε έδειξε πως θα προτιμήσει και πάλι το 4-4-2 με τον Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Παπασταθόπουλο και τους Γκέκα-Σαμαρά στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, στην άμυνα οι Τοροσίδης (δεξιά), Σπυρόπουλος (αριστερά), Παπασταθόπουλος-Μαλεζάς αμυντικό κεντρικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή τα αμυντικά χαφ ήταν οι Τζιόλης-Κατσουράνης με τον Φορτούνη αριστερά και τον Μανιάτη δεξιά και στην επίθεση οι Σαμαράς-Γκέκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σάντος χρησιμοποίησε τον Νίνη δεξιά στην θέση του Μανιάτη και τον Σαλπιγγίδη αντί του Σαμαρά στην επίθεση.

Νέα προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στις 17.30 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και το παρών αναμένεται να δώσει ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής συνοδευόμενος από τον πρώην πρόεδρο Σοφοκλή Πιλάβιο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ