ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δώνης σε Μήτρογλου: "Παικταρά μου..."

Δώνης σε Μήτρογλου: "Παικταρά μου..."

Ο Γιώργος Δώνης ήταν στο "ΓΣΠ" για το Κύπρος - Ελλάδας και μόλις είδε τον Κώστα Μήτρογλου, τον αποθέωσε και συνομίλησαν για κάμποσα λεπτά σε εξαιρετικό κλίμα.

Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ στον αγώνα με την Κύπρο και έδωσε το έναυσμα της ανατροπής, που ήρθε δυο λεπτά αργότερα με τον Τζιόλη. Ο φορ της Μαρσέιγ έκανε και πάλι τη δουλειά του, αν και έχασε κάποιες ευκαιρίες για παραπάνω τέρματα, απόρροια και της απουσίας του λόγω τραυματισμού.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Γιώργος Δώνης βρέθηκε στη μικτή ζώνη, έχοντας στο πλάι του τον Γιώργο Γεωργιάδη του Σάββα. Ο Έλληνας κόουτς είναι πλέον στο ΑΠΟΕΛ, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα και δεν θα μπορούσε να μην δει από κοντά το ματς, αφού αγωνιζόταν και ο γιος του, Τάσος.

Ο Κώστας Μήτρογλου μόλις είδε τον άλλοτε προπονητή του στον Ατρόμητο (έκανε φοβερή σεζόν στο Περιστέρι με τον Δώνη στον πάγκο), έτρεξε να τον ασπαστεί και να μιλήσει μαζί του, με το κλίμα να είναι θαυμάσιο. Μαζί και ο Τάσος Δώνης, έστησαν ένα ωραίο πηγαδάκι για περίπου ένα δεκάλεπτο.

Δώνης σε Μήτρογλου: "Παικταρά μου..."

Ο Γιώργος Δώνης τον προσφώνησε "παικταρά μου..." , ενώ με χαρακτηριστικές κινήσεις, αναφέρθηκε στην φάση του γκολ και στο πώς ελίχθηκε ο Μήτρογλου, αλλά και στο χαμένο τετ α τετ στις αρχές του β' μέρους. Ο Μήτρογλου τού εξηγούσε κάποια πράγματα, τα χαμόγελα περίσσευαν, ενώ κοιτούσαν και κάποια πράγματα στο κινητό.

Προφανώς και δεν μπορούμε να ξέρουμε το ακριβές περιεχόμενο όσων ειπώθηκαν ανάμεσά τους σε όλη την διάρκεια της μεταξύ τους συνομιλίας, αλλά φάνηκε η εξαιρετική τους σχέση...

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ