ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δραστικά μέτρα, νέα συνάντηση την άλλη εβδομάδα

Δραστικά μέτρα, νέα συνάντηση την άλλη εβδομάδα
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση κορυφής στην Εθνική ομάδα και θα υπάρξει μια ακόμη την άλλη εβδομάδα, όπου θα παρθούν αποφάσεις. Δραστικά μέτρα για να αλλάξει το κλίμα, βαριά η ατμόσφαιρα και προβληματισμός.

Το κλίμα μόνο καλό δεν είναι στις τάξεις της Εθνικής ομάδας μετά τη νέα ήττα, αυτή την φορά από τη Βόρεια Ιρλανδία με 0-2 στο Φάληρο. Αποτέλεσμα... μαχαιριά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται στην προτελευταία θέση του έκτου ομίλου των προκριματικών του EURO 2016.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/10), ολοκληρώθηκε η συνάντηση κορυφής στην ΕΠΟ ανάμεσα στον Γιώργο Σαρρή και τον Κλάουντιο Ρανιέρι, παρουσία και του Γιώργου Καραγκούνη και αποφασίστηκε πως θα υπάρξουν δραστικά μέτρα, ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα στην ομάδα και να αρχίσουν να έρχονται και τα αποτελέσματα.

Τέλος της άλλης εβδομάδας θα υπάρξει νέα συνάντηση, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα, δεν θα παρθούν αποφάσεις εν βρασμώ και γι' αυτό οι δυο πλευρές θα τα πουν και πάλι σε λίγες ημέρες, προκειμένου να είναι όλα πιο ήρεμα.

Ο Ιταλός τεχνικός θα έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο και επί τη ευκαιρία θα έχει ενδελεχή κουβέντα με τον ισχυρό άνδρα της ελληνικής Ομοσπονδίας.

Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, ώστε να βελτιωθεί άρδην το κλίμα, ενώ να πούμε πως η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά, διότι δεν έχουν ευοδωθεί οι προσδοκίες. Άλλα περίμενε η ΕΠΟ και άλλα βλέπει στην πράξη, ενώ προβληματισμένος είναι και ο Ιταλός κόουτς, ο οποίος θέλει να αλλάξει πράγματα, αλλά αυτά -προς το παρόν- δεν αποτυπώνονται πάνω στο χορτάρι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ