ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δοκιμές σε δυο σχήματα από Σκίμπε

Δοκιμές σε δυο σχήματα από Σκίμπε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε δούλεψε και στην προπόνηση της Τετάρτης (5/10) στο διπλό στο 4-2-3-1 και στο 4-3-3 ενώ ζητούσε συνεχές πρέσινγκ από τους παίκτες του. Ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα η προπόνηση.

Ομάδα και σύστημα που κερδίζει δεν αλλάζει και για αυτό ο Μίχαελ Σκίμπε στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας δοκιμάζει συνεχώς δυο σχήματα. Το 4-3-3 και το 4-3-2-1 που χρησιμοποίησε και στις τελευταίες αναμετρήσεις και μάλιστα πάνω σε αυτά δούλεψε και στην προπόνηση της Τετάρτης και στο διπλό που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Όπως όλα δείχνουν ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να στηριχθεί επιθετικά στην τετράδα των Μάνταλου, Μπακασέτα, Φορτούνη και Μήτρογλου ενώ ακόμα δεν έχει κατασταλάξει για το τι θα κάνει στη μεσαία γραμμή.

Όλες αυτές τις μέρες ο Σκίμπε δίνει έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις ενώ αυτό που ζητάει συνέχεια από τους παίκτες του είναι πρέσινγκ ψηλά προκειμένου να υπάρχουν κλεψίματα σε φάσεις για γκολ.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Διαμαντάκο.

Η Εθνική ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με την προπόνηση της Πέμπτης που θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στον Άγιο Κοσμά ενώ θα έχει προηγηθεί η Συνέντευξη Τύπου του κ. Σκίμπε με ώρα έναρξης στις 16:00.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ