ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διάστρεμμα ο Σταφυλίδης, ανησυχία για Κίτσιου

Διάστρεμμα ο Σταφυλίδης, ανησυχία για Κίτσιου
INTIME SPORTS

Από ένα διάστρεμμα υποφέρει ο Κώστας Σταφυλίδης, το οποίο αποκόμισε από το ματς με την Ουγγαρία. Χτύπημα χαμηλά στην γάμπα ο Κονέ, ανησυχία για Κίτσιου.

Ο Κώστας Σταφυλίδης άφησε την θέση του στον Χολέμπας στο 35ο λεπτό, στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουγγαρία στο Φάληρο. Ο αριστερός μπακ της Άουγκσμπουργκ (που άνοιξε και το σκορ στο παιχνίδι του Φαλήρου) υπέστη διάστρεμμα και μάλιστα για τον λόγο αυτό την... πατάει στην φάση της ισοφάρισης των Ούγγρων, καθώς δεν μπορεί να διεκδικήσει την κεφαλιά εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Ο Παναγιώτης Κονέ έχει ένα χτύπημα χαμηλά στην γάμπα που δεν εμπνέει ανησυχία, αντίθετα με την περίπτωση του Στέλιου Κίτσιου. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής - χωρίς να έχει γίνει ακόμα η ακριβής διάγνωση - δείχνουν πως έχει πάθει θλάση στη γάμπα.

Ο παίκτης είναι σε επαφή με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλλη και θα εξεταστεί και μετά την επιστροφή του διότι σε τέτοιους τραυματισμούς πρέπει να περάσουν 24 ώρες πριν φανεί το ακριβές πρόβλημα. Η πρώτη εκτίμηση που έγινε από τους γιατρούς της Εθνικής ομάδας, κάνουν λόγο για απουσία δύο εβδομάδων από την αγωνιστική δράση.

Η κατάσταση των τριών τραυματιών θα αποσαφηνιστεί μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθούν, όταν και θα φανεί ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού τους.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ