ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διάστρεμμα ο Μπακασέτας

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας χτύπησε στο 48ο λεπτό του αγώνα της Εθνικής μας με την Βοσνία και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Αποχώρησε υποβασταζόμενος από το "Bilino Polje".

Από τους άτυχους της Εθνικής μας ομάδας στον αγώνα με την Βοσνία στη Ζένιτσα ήταν ο Τάσος Μπακασέτας. Μόλις στο τρίτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο σε μια διεκδίκηση της μπάλας και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ: Νίκος Συριώδης

Ο Μπακασέτας έφυγε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, αφού δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του. Βέβαια, το γεγονός ότι τελείωσαν οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ και οι επόμενες αργούν πολύ, δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την επάνοδό του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν βοήθησε ιδιαίτερα το διάστημα που βρέθηκε στο χορτάρι, ειδικά, δε, σε σχέση με τον Τάσο Δώνη, ο οποίος φάνηκε να έχει τσαγανό και να βοηθήσει όσο μπορούσε. "Χαμηλή πτήση" για τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, σε συνέχεια άλλων κακών του εμφανίσεων με το εθνόσημο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ