ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαψεύδουν τους Ιταλούς από την Εθνική

Διαψεύδουν τους Ιταλούς από την Εθνική
INTIME SPORTS

Διαβάστε τη θέση των ανθρώπων της ΕΠΟ όσον αφορά τα ιταλικά δημοσιεύματα που θέλουν το Χοσέ Χολέμπας να προπονείται κανονικά με την Ρόμα.

Από το βράδυ της Πέμπτης (26/3) δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν τον Χολέμπας να προπονείται κανονικά με την Ρόμα, παρότι ο παίκτης αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής λόγω τραυματισμού.

Η ΕΠΟ πήρε θέση στο θέμα ξεκαθαρίζοντας πως ο 30άχρονος άσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν το πρόβλημα, οπότε τα όσα λέγονται είναι αναληθή.

Αναλυτικά η θέση:

"Όπως εγκαίρως ενημερωθήκατε τη Δευτέρα ο Χοσέ Χολέμπας υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο από τον οποίο διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί κάκωση του αριστερού ημιθωράκιου. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί όλες τιε τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ενημέρωση που προέκυψε πρωτογενώςαπό ιταλικά Μέσα.

Η αναπαραγωγή αυτής της ενημέρωσης από ελληνικά Μέσα οδηγεί σε πλήρως εσφαλμένα συμπεράσματα σε ό,τι αφορά στην διάθεσή του να συμβάλει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τηνΕθνική. Από την Τρίτη, οπότε ο Χοσέ Χολέμπας αναχώρησε από την Αυστρία, μέχρι και σήμερα υπάρχει επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή με αντικείμενο την εξέλιξη του τραυματισμού του.

Από την Εθνική Ομάδα επισημαίνεται ότι υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη προς τον Χοσέ Χολέμπας στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, καθώς επίσης και στους υπολοίπους διεθνείς που για λόγους τραυματισμού δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα με την Ουγγαρία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ