ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαψεύδει η ΕΠΟ για Αγγελο

Διαψεύδει η ΕΠΟ για Αγγελο
INTIME SPORTS

Με σημερινή της ανακοίνωση η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διαψεύδει δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει καταλήξει σε οριστική συμφωνία με τον Αγγελο Αναστασιάδη για την ανάληψη καθηκόντων προπονητή στην Εθνική.

Οπως αναφέρει μεταξύ άλλων, δεν έχει υπάρξει καμία επαφή για τη διάδοχη κατάσταση μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κλάουντιο Ρανιέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, αποσαφηνίζεται εκ νέου ότι δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με προπονητή για την Εθνική Ομάδα και οτιδήποτε άλλο αναπαράγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα".

Οπως, είχαμε γράψει εδώ στο Sport24.gr στις 8 Δεκεμβρίου, ισχυροποιείται το σενάριο να μην αντικατασταθεί άμεσα ο Κλαούντιο Ρανιέρι από "μόνιμο" προπονητή και ο Κώστας Τσάνας να είναι στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Ολα αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν υπάρχει θέμα Αναστασιάδη στην Εθνική. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι πρώτος στόχος της ΕΠΟ για το προσεχές καλοκαίρι, όταν και ο "υπηρεσιακός" Τσάνας θα πρέπει να αντικατασταθεί από "μόνιμο". Ο μοναδικός λόγος να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί συμφωνία μεταξύ Αγγελου και Ομοσπονδίας πριν το καλοκαίρι, είναι να αποχωρήσει για οποιοδήποτε λόγο νωρίτερα από το Δικέφαλο ο Έλληνας τεχνικός.

Το σημερινό ρεπορτάζ που διαψεύδει η ΕΠΟ, ανέφερε ότι: "...έγιναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι αναγκαίες και πολύ προσεκτικές διακριτικές επαφές μαζί του και ο Άγγελος έδειξε ζεστός για τη μετακίνηση. Είπε δηλαδή σε πρώτη φάση "ναι" και μπορούμε να μιλάμε για μια καταρχήν προφορική συμφωνία, όπως λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις. Και δεν εννοούμε τα λεφτά, άλλωστε αυτά δεν πρόκειται να χαλάσουν έναν τέτοιο γάμο. Στις προθέσεις και τις διαθέσεις είναι όλη η ουσία και αυτές είναι κοινές: και οι δύο πλευρές έχουν. γαλανόλευκα οράματα για το μέλλον Αλλωστε το συμβόλαιο του Αγγέλου με τον ΠΑΟΚ είναι μονοετές και λήγει στις 30 Ιουνίου, άρα περαιτέρω δεσμεύσεις δεν υπάρχουν.

Πλέον υπάρχει ένας και μοναδικός αστερίσκος για τη μορφή και το ακριβές τάιμινγκ έναρξης της συνεργασίας: να συναινέσει ο ΠΑΟΚ στην προοπτική να καθίσει ο Άγγελος στο ματς με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου στον πάγκο της Εθνικής. Και ίσως να χρειαστεί να κάτσει και σε ένα φιλικό τέσσερις μέρες πριν (υπάρχει fifa date, αλλά ακόμα δεν έχει κλειστεί ματς) για να κάνει τα πλάνα του. Να μετακινηθεί δηλαδή χονδρικά για (μάξιμουμ) ένα δεκαήμερο από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ σε αυτές της Εθνικής για να την κοουτσάρει στον "τελικό" της Βουδαπέστης".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ