ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την Εθνική Γυναικών

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την Εθνική Γυναικών

Η Εθνική Ελλάδος κέρδισε με 6-0 το Κόσοβο, έφτασε τους έξι βαθμούς, και θέλει έναν ακόμη για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για την Εθνική Γυναικών, που στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου επικράτησε 6-0 απέναντι στο Κόσοβο.

Στο προσεχές και τελευταίο παιχνίδι του 2ου ομίλου εναντίον της Αλβανίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διεκδικεί δύο αποτελέσματα (νίκη, ισοπαλία) για να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Η ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 33’ με την Μάρκου και έξι λεπτά αργότερα η Χατζηγιαννίδου διπλασίασε τα τέρματα της «γαλανόλευκης».

Πάλι σε διάστημα έξι λεπτών, αυτή τη φορά σε δύο σημεία του δεύτερου ημιχρόνου (51’ Κακαμπούκη, 57’ Νάτη, 76’ Κόγγουλη, 82’ Σιδηρά), η Εθνική έφτασε με άνεση στο τελικό 6-0.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, Μάλτα-Αλβανία 0-0.

ΕΛΛΑΔΑ: Πελετίδου, Κακαμπούκη (64’ Σιδηρά), Γκάτσου, Νατή, Χατζηγιαννίδου, Παντελιάδου (68’ Κόγγουλη), Δημητρίου, Παπαδοπούλου, Μωραϊτου, Μάρκου, Γεωργίου (79’ Κωτσάκη).

ΚΟΣΟΒΟ: Κολγκέτσι, Φερ. Καστράτι, Φατ. Καστράτι (61’ Λουστάκου), Σάλα, Λίμανι, Κριέζιου, Σίλα, Ντουργκούτι, Ρέξα (72’ Μούσα), Μόρινα (36’ Μπαϊρά), Μπικιάι.

Η Βαθμολογία

1) Ελλάδα 6
2) Αλβανία 4
3) Μάλτα 1
4) Κόσοβο 0

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ