ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Δεν τίθεται θέμα προπονητή"

"Δεν τίθεται θέμα προπονητή"
INTIME SPORTS

Η απογοήτευση είναι δεδομένη στις τάξεις της ΕΠΟ για τη νέα ήττα της Εθνικής, αλλά προς το παρόν στηρίζεται ο προπονητής, Κλάουντιο Ρανιέρι. Συνάντηση και με τον Γιώργο Σαρρή.

Στην ΕΠΟ υπάρχει απογοήτευση και προβληματισμός για τη νέα ήττα της Εθνικής και από την κακή εμφάνιση απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία. Η ομάδα έχει ένα πόντο σε τρία ματς και ακόμα δεν έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα.

Παρ' όλα αυτά όμως, η Ομοσπονδία στηρίζει τον προπονητή και περιμένει να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο στη συνέχεια και η "γαλανόλευκη" να μπει επιτέλους σε νικηφόρα τροχιά.

Είχε τονιστεί πριν τη Φινλανδία, επαναλήφθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Βορειοϊρλανδούς, ήρθε και τρίτη επιβεβαίωση εκ μέρους της ΕΠΟ για το μέλλον του Ιταλού κόουτς μετά το φινάλε του ματς.

Βέβαια, άπαντες θέλουν να δουν πρόοδο και το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε είναι κομβικό, όπως φυσικά και εκείνα που έπονται. Ο Ρανιέρι κρίνεται, δεν είναι στο απυρόβλητο, αλλά οι άνθρωποι που τον επέλεξαν, προς το παρόν βάζουν "πλάτη" και είναι στο πλάι του. Μένει να δούμε για πόσο...

Συνάντηση Ρανιέρι - Σαρρή

Εξάλλου, μετά τον αγώνα υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον προπονητή και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, με τους δυο άνδρες να τα λένε για 15-20 λεπτά και να καταλήγουν ότι αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή, είναι ψυχραιμία και ηρεμία για την συνέχεια των προκριματικών του EURO.

Στη συνομιλία τους, για μια ακόμη φορά υπήρξε διαβεβαίωση από τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας ότι δεν τίθεται θέμα "διαζυγίου" και πως αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα πρέπει να ξεκινήσει η αντεπίθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ