ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν επιβεβαιώνει η ΕΠΟ τους Ιταλούς

Δεν επιβεβαιώνει η ΕΠΟ τους Ιταλούς

Την ώρα που ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία της ΕΠΟ με τον Μάρκο Ταρντέλι από την ΕΠΟ τονίζεται πως ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ραντεβού με Φε και Καμάτσο ενώ προτάθηκε και ο Τζακερόνι.

Για συμφωνία ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Μάρκο Ταρντέλι ώστε ο Ιταλός τεχνικός να είναι ο διάδοχος του Φερνάντο Σάντος μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας κάνουν λόγο δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Βάσει των όσων αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Ταρντέλι βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Ελλάδα μαζί με τον εκπρόσωπο του, Βιτόριο Τόστο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή.

Το ρεπορτάζ τονίζει ότι στο ραντεβού τέθηκαν επί τάπητος αποδοχές και χρονική διάρκεια συμβολαίου και όπως αναφέρουν οι Ιταλοί υπήρξε ταύτιση απόψεων και αναμένεται μέχρι τις 25 Απριλίου να ανακοινωθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.

Ο Ταρντέλι θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών, όπερ σημαίνει μέχρι το Euro 2016 με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ, ενώ προβλέπεται και μπόνους 400.000 ευρώ, από τη στιγμή που η Εθνική μας ομάδα θα προκριθεί στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τα ραντεβού και ο Τζακερόνι

Από την ΕΠΟ όμως δεν επιβεβαιώνουν την σχετική είδηση και τονίζουν ότι ακόμα βρίσκονται στο στάδιο των συζητήσεων με τους υποψήφιους που έχουν προκρίνει. Αυτοί είναι ο Γιολ που ήδη είχε μια πρώτη συνάντηση αλλά και οι Φε και Καμάτσο. Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των πρώτων επαφών τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.

Την ίδια ώρα ένα ακόμη όνομα ήρθε να προστεθεί στην λίστα των υποψηφίων καθώς προτάθηκε και ο Τζακερόνι και το όνομα του έκανε "κλικ" στους ανθρώπους της ΕΠΟ οι οποίοι δεν αποκλείεται να έχουν μια συνάντηση και με τον Ιταλό προπονητή.

Μιλώντας κανείς με στελέχη της ΕΠΟ θα μπορούσε να καταλάβει πως τα ονόματα των Ταρντέλι και Τζακερόνι είναι αυτά που ξεχωρίζουν οι άνθρωποι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αλλά πριν ολοκληρωθούν τα ραντεβού κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό καθώς σε μια τετ α τετ συνάντηση μπορούν να αλλάξουν πολλά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ