ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων, 1-1 με την Αγγλία

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων, 1-1 με την Αγγλία

Η Εθνική Νέων αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Αγγλία στο δεύτερο παιχνίδι της για την Elite Round και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Δικαιούταν τη νίκη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Νέων με την αντίστοιχη της Αγγλίας, στο δεύτερο της αγώνα για τον 1ο όμιλο της elite round του EURO, που διεξήχθη σιτην Ισπανία το Σάββατο το απόγευμα.

Ο βαθμός της ισοπαλίας όμως σε συνδυασμό με την ήττα στην πρεμιέρα από την Ισπανία δεν αφήνει ελπίδες για πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα τελικά της διοργάνωσης.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 49΄ με τον Άρμστρονγκ να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, ύστερα από φάουλ στον ίδιο από τον Σβαρνά.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όμως αντέδρασε άμεσα με τον Λάμπρου να κάνει το 1-1 δύο λεπτά αργότερα με όμορφο τέρμα. Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Ρεγκάκο (52' και 74'), Ανδρούτσου (57΄), Αγγελόπουλο (59΄) και Μανθάτη (64΄και 83΄).

Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε στο 89' για ανατροπή του Ανδρούτσου από τον τερματοφύλακα της Αγγλίας.

Ο Αυστριακός διαιτητής της αναμέτρησης Μάρκους Γούτσκι παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ότζο, Λέντσον, Κόνολι, Αγγελόπουλο, Σβαρνά, Μεγαρίτη και Λημνιό.

Ελλάδα: Αστράς, Βιδάλης, Κατράνης, Σβαρνάς, Ρέτσος, Μανθάτης, Αγγελόπουλος (68΄ Μεγαρίτης), Ρεγκάκος (83 Σταθόπουλος), Λάμπρου (74΄ Λημνιός), Γαλανόπουλος, Ανδρούτσος

Αγγλία: Γούντμαν, Κένι, Κόνολι, Λέντσον, Μουρ, Μπόρθγουικ-Τζάκσον (67΄ Κουκ), Ρόμπερτς, Άρμστρονγκ, Μπράουν (74΄ Όνομαχ), Φράι, Ότζο (60΄ Άμπραχαμ)

Ο κ.Γιάννης Γκούμαςδήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Για μένα τα παιδιά είναι νικητές. Ήμασταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους μας. Δημιουργήσαμε πληθώρα ευκαιριών, οδηγώντας τους Άγγλους να βρίσκονται διαρκώς σε άμυνα. Το σημερινό αποτέλεσμα μάς αδικεί. Αξίζαμε να φύγουμε νικητές από το γήπεδο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς».

Στο άλλο ματς του ομίλου, η διοργανώτρια Ισπανία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γεωργία, την οποία θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα την Τρίτη 29 Μαρτίου και ώρα 18:00.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ