ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν παίζουν με Φινλανδία, Ρουμανία οι Τοροσίδης και Νίνης

Δεν παίζουν με Φινλανδία, Ρουμανία οι Τοροσίδης και Νίνης
INTIME SPORTS

Οι Βασίλης Τοροσίδης και Σωτήρης Νίνης δεν υπολογίζονται από τον Κώστα Τσάνα για τα επερχόμενα παιχνίδια των προκριματικών καθώς είναι τραυματίες.

Ο Κώστας Τσάνας δεν θα έχει τελικά στην διάθεση του τους Βασίλη Τοροσίδη και Σωτήρη Νίνη για τα επερχόμενα παιχνίδια των προκριματικών κόντρα σε Φινλανδία και Ρουμανία καθώς μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν και οι δυο διαπιστώθηκε ότι δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Τοροσίδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε σαφής βελτίωση της αρχικής κάκωσης (οπίσθιος μηριαίος), χωρίς, όμως, να επιτρέπεται η συμμετοχή του στις προπονήσεις για μία εβδομάδα έως 10 ημέρες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σωτήρη Νίνη υποβλήθηκε και αυτός σε κλινική εξέταση και διερεύνηση με υπέρηχο και διαπιστώθηκε οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο. Η κατάσταση διερευνήθηκε επιπλέον με μαγνητική τομογραφία και επιβεβαιώθηκε μυϊκή θλάση. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Νίνης δεν μπορεί να συμμετάσχει στους επερχόμενους αγώνες με την Φινλανδία και την Ρουμανία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ