ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν πάει Λεωφόρο ο Μαρκαριάν

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ
Μαρκαριάν MOTION TEAM - ()

Απών από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Συνάντηση του Ουρουγουανού τεχνικού με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ της Εθνικής.

Ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, Σέρχιο Μαρκαριάν, δεν θα βρεθεί στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι ''αιωνίων'' ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague. Αυτό γιατί με τον Γιώργο Καραγκούνη θα ταξιδέψουν στην Ιταλία, προκειμένου να δουν το Βερόνα-Ρόμα. Εξάλλου, στις δύο ομάδες παίζουν αρκετοί Έλληνες (Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μόρας - Μανωλάς, Τοροσίδης, Χολέμπας).

Θα αφήσουν πίσω, ωστόσο, αντικαταστάτες. Κωστένογλου και Μαρσενάρο θα δουν την ίδια μέρα τις αναμετρήσεις Πανιώνιος-Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στην προσπάθεια για να γίνει το καλύτερο δυνατό scouting.

Από εκεί και πέρα, το πρωί της Τετάρτης (18/2) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σε γνωστό ξενοδοχείο, υπό τον Σέρχιο Μαρκαριάν και τον Γιώργο Καραγκούνη, στην οποία συμμετείχαν τα μέλη του επιτελείου της Εθνικής ομάδας. Στη συνάντηση, παρουσία του προέδρου της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΟ Αργύρη Βούλγαρη, συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι Μαρσενάρο, Κωστένογλου, Πανταζής (γυμναστής), Κατεργιαννάκης (προπονητής τερματοφυλάκων), Κωτσής (εργοφυσιολόγος-διατροφολόγος), Αντωνίου (αναλυτής).

Στη διάρκεια της τετράωρης σύσκεψης, ο Μαρκαριάν εξήγησε στους παρευρισκόμενους συνεργάτες του τη φιλοσοφία του, ανέπτυξε το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της Εθνικής Ομάδας και προέβη σε κατανομή συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων, βάσει του σχεδιασμού που είχε ήδη εκπονήσει.

Στη συνάντηση, ως επί το πλείστον, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που σχετίζονται με την επί αυστριακού εδάφους προετοιμασία της Εθνικής, ενόψει του αγώνα της με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου στη Βουδαπέστη. Αντίστοιχες συσκέψεις με λεπτομερέστερο περιεχόμενο θα πραγματοποιούνται πλέον σε καθημερινή βάση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ