ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δέλλας: "Ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο, αρκεί να παίζεται με σωστούς κανόνες"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ 2004 ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΙΝΤΕΡ ΤΟΥ 2010 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ 2004 ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΤΟΥ 2010 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στη μαζική παρουσία του κόσμου στο Παγκρήτιο Στάδιο για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής 2004 με την Ίντερ Forever, ενώ αναφέρθηκε και στον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη.

Η Ίντερ Forever επικράτησε με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι της Εθνικής 2004 (1-1 κανονική διάρκεια), αλλά το σημαντικότερο στοιχείo του φιλικού αγώνα ήταν η μαζική παρουσία του κόσμου, καθώς περισσότεροι από 15.000 θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες του Παγκρητίου Σταδίου.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και υποστήριξε πως ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο, αρκεί να παίζεται με σωστούς κανόνες, ενώ, παράλληλα, αναφέρθηκε στο κρίσιμο ματς της Εθνικής με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Θέλω να ξεκινήσω με ευχαριστίες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που διοργάνωσαν το παιχνίδι. Επίσης, θέλω να σταθώ στον κόσμο, καθώς βρέθηκαν στο γήπεδο περισσότεροι από 15.000 φίλαθλοι. Αυτό σημαίνει πως ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο, αρκεί να παίζεται με σωστούς κανόνες προκειμένου να έρχεται την οικογένειά του στο γήπεδο".

Για την παρουσία της Ίντερ: "Με πολλά παιδιά απ' την Ίντερ έχουμε παίξει τόσο ως αντίπαλοι όσο κι ως συμπαίκτες. Ένα μήνυμα που πέρασε σήμερα είναι πως μπορούν να γίνονται όμορφα παιχνίδια και να έρχεται ο κόσμος με τις οικογένειές τους".

Για το παιχνίδι της Εθνικής με τη Βοσνία: "Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και στον προπονητή της ομάδας. Αν δώσουν το 100%, όπως κάνουν το τελευταίο διάστημα, τότε θα βγουν με ψηλά το κεφάλι. Τους εύχομαι καλή τύχη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ