ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αυτούς επιλέξατε για την 11άδα της Εθνικής με την Ελβετία

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ(Α) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ(Κ) ΣΚΙΜΠΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ(Α) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ(Κ) ΣΚΙΜΠΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε ποιους επέλεξε το αναγνωστικό κοινό του Sport24.gr για την 11άδα του αγώνα της Εθνικής μας με αντίπαλο την Ελβετία.

Το αναγνωστικό κοινό του Sport24.gr επέλεξε τους 11 που θέλει να δει στο αρχικό σχήμα της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Ελβετία στο ΟΑΚΑ. Σε διάταξη 4-2-3-1, ο κόσμος μπήκε στη θέση του Μίχαελ Σκίμπε και διάλεξε τους εκλεκτούς του για την αποψινή φιλική αναμέτρηση.

Ο Γιαννιώτης στο τέρμα και στην άμυνα οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (κεντρικό δίδυμο), Σταφυλίδης (αριστερά) και Μπακάκης (δεξιά). Οι Ζέκα και Κουρμπέλης στον άξονα, οι Χριστοδουλόπουλος και Πέλκας στα άκρα και ο Φορτούνης σε πιο ελεύθερο ρόλο ως δεκάρι. Στην επίθεση, ο Μήτρογλου δεν έχει αντίπαλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Poll:







TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ