ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ατομικό ο Τοροσίδης, προπόνηση για λίγους

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΣΩΤΗΡΙΟΥ(Α) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Τοροσίδης, Σωτηρίου EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον τραυματία Βασίλη Τοροσίδη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (8/10) η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας. Πρόγραμμα μόνο για 13 παίκτες, οι υπόλοιποι δείπνησαν εκτός ξενοδοχείου.

Μία μέρα μετά το "διπλό" σε βάρος της Κύπρου, ένα ακόμη χαρμόσυνο νέο για την Εθνική Ελλάδας. Οι Σκωτσέζοι δεν πέρασαν νικηφόρα από τη Σκωτία και η "γαλανόλευκη" είναι μέσα στις οκτώ καλύτερες δεύτερες των προκριματικών. Πάμε μπαράζ, με την προϋπόθεση το βράδυ της Τρίτης (10/10, 21.45) να υπάρξει επικράτηση σε βάρος του Γιβραλτάρ.

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι στην κλήρωση της 17ης Οκτωβρίου και θα περιμένει αντίπαλο. Τα δεδομένα άλλαξαν και αυτή η ομάδα η τωρινή δεν θυμίζει εκείνη της μιας γκέλας μετά την άλλη.

Την Κυριακή (8/10) η προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ήταν για λίγους. Σε αυτή συμμετείχαν οι Καπίνο, Ανέστης, Μανιάτης, Χριστοδουλόπουλος, Ρέτσος, Σιώπης, Μπακασέτας, Γιαννιώτας, Παπαδόπουλος, Ταχτσίδης, Κουρμπέλης, Βέλλιος, Σάμαρης.

Ο Βασίλης Τοροσίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα θεραπείας εξαιτίας του μυϊκού σπασμού στην περιοχή του αυχένα, τον οποίο υπέστη στη διάρκεια του αγώνα με την Κύπρο. Μένει να φανεί εάν προλάβει να δώσει το παρών στο ματς με το Γιβραλτάρ.

Οι διεθνείς που δεν προπονήθηκαν, δείπνησαν εκτός ξενοδοχείου και είχαν ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι τις 23:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στα μπαράζ η Ελλάδα με νίκη επί του Γιβραλτάρ
Παπασταθόπουλος: "Ξαναγίναμε ομάδα, θέλουμε τύχη για το Μουντιάλ"
Στην Εθνική ο Σιώπης
Ζέκα: "Έγινα Έλληνας και θέλω να βοηθήσω την Εθνική"
Δώνης σε Μήτρογλου: "Παικταρά μου..."
Ανατροπή στο ΓΣΠ, 2η η Ελλάδα και "βλέπει" Μουντιάλ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ