ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ατομικό ο Οικονόμου λόγω αδιαθεσίας στην Εθνική

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Mε ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καθώς ο Μίκαελ Σκίμπε δεν είχε στην διάθεση του τον Μάριο Οικόνομου. Την Πέμπτη το πρωί η αναχώρηση για την Βοσνία.

Ολοκληρώθηκε η εν Ελλαδι προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με την τελευταία προπόνηση στον Άγιο Κοσμά από την οποία απουσίαζε ο Μάριος Οικονόμου. Ο στόπερ της Μπολώνια αισθάνθηκε μια ελαφριά αδιαθεσία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που γυμνάστηκαν κανονικά.

Οι διεθνείς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής θα δειπνήσουν το βράδυ όλοι μαζί εκτός του ξενοδοχείτου της Εθνικής Ελλάδος και η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει την Πέμπτη το πρωί στις 11:00 για το Σαράγεβο, με τελικό προορισμό την Ζένιτσα.

Να σημειώσουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος θα μετέχουν και οι τιμωρημένοι Γιώργος Τζαβέλλας, Ανδρέας Σάμαρης και Παναγιώτης Ταχτσίδης για να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του και στην προσπάθεια που θα κάνουν την Παρασκευή το βράδυ.

Να θυμίσουμε πως τον προηγούμενο αγώνα της Εθνικής, εναντίον του Βελγίου στις Βρυξέλλες παρακολούθησαν οι Ορέστης Καρνέζης και Νίκος Καρέλλης, οι οποίοι δεν είναι τη δυνατότητα συμμετοχής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ